keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pikkujoulut Baby-style ja riisipuuro kookosmaitoon








Kokoonnuimme meille viettämään pikkujouluja pienten lasten ja äitien porukalla. Oli villiä melskettä, helinää, helskettä pienten tiukujen. Oli korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten. Ja tähtöset tuikkivat lyhtyinä kilpaa näin hangella ( ? ) loistaen, kun kaikki nyt juhlahan kulkunsa suuntaa, arvannet kai sen. Kas nythän on joulu ja nythän on joulu ja nythän on joulu taas. Ja metsän pikku väki juhlii kun on rauha maas. Ja valmiina riihellä tonttujen keittämä joulupuuro on, ja kaikki saapuu piiloistansa joulun viettohon. Hupsis tupsis pimpeli pompeli, hiiri se kissalle takkia ompeli, kaikki vain joukkohon leikkiä lyömään ja puuroa syömään kun joulu on.

Keitin vaihtelun vuoksi puuromme osittain kookosmaitoon ja se oli tosi hyvää! Korvaa maidosta puolet kookosmaidolla ja saat hienostuneen kookoksen maun puuroon. Keitin sekahedelmäsoppaa, jonka maustoin inkiväärillä, limenkuorella ja sitruunaruoholla! Nam.
Perinteisen rusinasopankin kanssa tuo kookosmaitoriisipuuro toimii myös.
Kokeilkaa tuota puuroa noin!

Ystäväni oli tehnyt ihanan täytekakun jonka pohjan oli maustanut piparkakkumausteella ja kerrosten välissä oli luumu- ja puolukkarahkaa. Kakku oli kuorrutettu kermavaahdolla ja koristeltu piparkakuilla. Syön sitä täällä vieläkin kirjoittaessa ja kello on v-a-i-k-k-a m-i-t-ä, mutta pojat nukkuu, on hiljaista ja kakku on hyvää.

2 kommenttia :

  1. Blogisi vaikuttaa kivalta! Jäin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Iisa! Kävin katsomassa omaa blogiasi, kauniita kuvia ja hyvä fiilis! Jään seuraamaan myös.

    VastaaPoista